Ljetni kampovi za poticanje darovitosti BOŽO TEŽAK 2013, prijave počinju 10.6.

Ljetni kampovi za poticanje darovitosti BOŽO TEŽAK 2013, prijave počinju 10.6.

06.06.2013.

PRIJAVE SU POČELE!

Ljetni kampovi Božo Težak nastavljaju sa svojom četrnaestom sezonom. I ove godine će se održati u nešto skromnijem izdanju, kao i protekle tri godine. Sve će se ponovno odvijati u dva termina, od 13 ili 14. do 22. i od 22. do 29.8., a satnica polaska i povratka ovisit će i ove godine o mogućnostima morsko kopnenog povezivanja prilikom izmjene grupa. Mogućnost povlaštene prijave te beneficija imaju polaznici naših radionica i natjecanja, a poglavito najbolje plasirani natjecatelji na "BOŽI" koji će se održati od 12/13 do 17.6. U drugom terminu, rezerviranom za ranu darovitost, prednost imaju svi sudionici programerske lige MINI VIJUG@  te svi stari i novi polaznici radionice programersk@ vijuga te MUDRI radionica glazbe i filma te stvaralaštva. I ove godine otvoreni smo prema nekolicini najboljih matematičara, osobito onih najmlađih, matematičkih klokančića. Osim toga, kao i svake godine ugostit ćemo i najbolje male zaljubljenike u digitalnu elektroničicu te grupu vrijednih poklonika informatičkog stvaralaštva i multimedijalaca. Ove godine otvorili smo se i za nove članove iz Kotora koju se nam putem agilnog društva HGDCG poslali najavu za predbilježbe, slično su učinili i učenici iz Paga, a zanimanje pokazuju mladi informatičarski novaci iz Vrgorca, Imotskog, Ciste Prova te Cavtata i Hercegovine. Zahvaljujući angažmanu HSK zanimanje pokazuju daroviti učenici iz Kanade te drugih zemalja u kojim žive Hrvati tako da se i oni mogu očekivati najkasnije iduće godine.

Predbilježbe će se aktivirati u ponedjeljak 10.6., a način organiziranja kampova bit će sličan prošlogodišnjem, uz malo više prave matematike i individualnog rada s darovitim minićima.

PREDBILJEŽBE I PRIJAVE

1.  termin (13)/14. -  22/(23).8.

 
PRIJAVNICA, prvi termin

2. termin 22.8. - 28/29.8.

 
PRIJAVNICA, drugi termin
 

Vezano na svaki termin, uvijek bude dovoljno obavijesti i o tijeku prijava, ali i o detaljima vezanim uz polazak odnosno povratak. Prisjetimo se kako je bilo prošle godine. A kako je bilo na prvom kampu, u školskoj godini 1999./2000.?

BOŽO VAS ZOVE!

 

N A P O M E N A! Članovi ZRS-a, a osobito najbolji natjecatelji programerskih liga u sklopu ZG.Informatijade BOŽO TEŽAK, koja počinje idući tjedan, imat će i ove godine posebne pogodnosti. Određene pogodnosti će imati i  najuspješniji natjecatelji drugih hrvatski natjecanja. Pogodnosti se ne zbrajaju, već se uzima ona najpovoljnija pojedinačna pogodnost za polaznika.

POGODNOSTI

 

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.