U ponedjeljak 29.12 radionice se neće održati

U ponedjeljak 29.12 radionice se neće održati

28.12.2014.

Radionice programiranja u Domu tehnike i u Ilici 53 neće se održati u ponedjeljak 29.12. Tijekom ferja radit će se pojačano, a odmor od programiranja traje samo do petka 2.1.2015.

U petak, prvi radni dan u Novoj godini započet će radionice za osnovce i srednjoškolce u Ilci 53 . Radionice za učenike razredne nastave započinju u subotu 3.1. u 9:30 u Domu tehnike.

Radionice će se u oba prostora odvijati prema posebnoj satnici svaki dan osim nedjelje i blagdana Tri kralja, o čemu će u ponedjeljak ili utorak 30.12. biti objavljena zasebna obavijest.

Učenici razredne nastave u Domu tehnike radit će radnim danom od 18 do 20:30, a subotom od 9:30 do 12.

Stariji programeri će u Ilici 53  bit raspoređeni u nekoliko grupa (Logo i C++). Radionica će se održavati radnim danom od 11 do 20 sati prema posebnoj satnici, a ljubitelji C++ imat će i dodatne radionice, uključujući i novopečene srednjoškolce koji su tijekom ferja u Zagrebu.

Uživajte u blagdanima i ferju.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.