Da čovjek ne povjeruje svojim očima

Da čovjek ne povjeruje svojim očima

27.09.2011.

– Taj učenik došao je 13. lipnja i mi smo ga upisali. Nije nam bilo čudno što je došao pred kraj godine jer mi sportašima dopuštamo da ispite polažu kad nauče i to mogu obaviti sve do 31. kolovoza, do kraja školske godine. To dopušta naš pravilnik. Učenik je dobro naučio sva četiri predmeta i položio ih je bez problema. Mogao je čak dobiti i veću ocjenu od dvojke – objašnjavao nam je jučer ravnatelj Opće privatne gimnazije iz Zagreba. Kaže da je učenik platio upisninu od 5 tisuća kuna te da nije platio cijelu školsku godinu koja u privatnim školama u Zagrebu stoji tridesetak tisuća.

– Nije se upisao u četvrti razred kod nas jer je rekao da nema novca i da će se vratiti kući. Ne mislim da sam napravio nešto loše – brani se ravnatelj. Zbog slučaja Butorac posla ima i Prosvjetna inspekcija, ali i Agencija za odgoj i obrazovanje.

Vrte li se neka imena u nekom čudnom krugu ili je po srijedi greška, ostavljamo nadležnima.



Izvor / prilog : www.vecernji.hr
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.