'Enis Bešlagić - kao primjer mladima 2008.

20.12.2008.

Našu posebnu pažnju za godinu na izmaku dobio je 'Enis Bešlagić.

Svojom osobnošću pažnju je zavrijedio i prije, no kako je ova godina zbrajanja nevjerojatnih uspjeha zagrebačkih programera s 35 od 36 osvojenih prvih mjesta na državnim natjecanjima od 2006. do 2008. godine, bolje ikad nego nikad.

'Huz hi'?

Enis Bešlagić je mlađahni bosanskohercegovački glumac. Rođeni je Dobojlija koji je postao slavan po humorističnim izjavama u serijama i filmovima.

Rodivši se dan prije Jerka Marića u Hrvatskoj se proslavio kao Šemso ("Naša Mala Klinika"), Mensur Memović Memo ("Cimmer Fraj"). 2007. godine Enis je dobio čak i Večernjakovu trnoružicu za najboljeg glumca u vrlo jakoj konkurenciji koje i nije bilo.

Poznat je i po interpretaciji najpoznatijih viceva putem filmova "Mujo i Haso" i "Mujo i Haso 2".

Kad ga bolje pogledam, on je puno ozbiljniji lik nego što se misli.

Ozbiljno je to sisavče.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.