Ljetni kampovi na Silbi, obavijest o polasku za 2. termin i povratku polaznika s 1. termina

Ljetni kampovi na Silbi, obavijest o polasku za 2. termin i povratku polaznika s 1. termina

16.08.2013.

Organizirani povratak sudionika kampova informatike u prvom terminu je u četvrtak 22.8. s polaskom sa Silbe u 5:43 sati. Nakon dolaska u Zadar i opraštanja sa mladim Zadranima i Pažanima te razgledavanja pod vodstvom Gordana Jurkovića i Zdravka Lučića, za 11:00 sati je predviđeno ukrcavanje u autobus za Zagreb, s predviđenim dolaskom autobusa na dolazne perone Zagrebačkog  autobusnog kolodvora 15:45 sati. Vođe puta u povratku su Mario Somek i Željka Orčić, profesorica.

Polazak autobusom iz Zagreba za sudionike u drugom terminu je u četvrtak 22.8. u 6:30 sati s perona 502 Zagrebačkog autobusnog kolodvora. Autobus će biti parkiran na peronu u 6:15 sati pa molimo naše drage putnike da se na peronu "pojave" u 6:15 ili koju minutu ranije. Odmah po ukrcaju putnika, pod budnim okom ZRSovog vođe ekipe Maria Someka (0912829773), vesela ekipa će krenuti prema Zadru. Tijekom vožnje polaznici će dobiti raspored rada te se dogovarati oko izbora radionica, a u Zadar se stiže oko 10:45, gdje će ih dočekati ravnatelja Kampa Gordan Jurković (GOGO - 0914846374 ili 098520185) i Zdravko Lučić. Stvari će 'pospremiti' u katamaran te slobodno vrijeme pod vodstvom.domaćina iskoristiti za obilazak prelijepog starog Zadra.
Svi sudionici koji nam se pridružuju u Zadru, uključujući i dva mlada Zadrana, neka najkasnije u 13:15 sati dođu pred zgradu Jadrolinije u putničkoj luci. Vidjet će i MIAtours katamaran. Neka uračunaju i zadarske gužve.

U slučaju potrebe uvijek se može nazvati Ured ZRSa na brojeve 091 2829 773 ili ZRSov Zdravko na 091 4848 348. Podrazumijeva se da su karte za sve autobusne putnike i polaznike koji s mora pristižu u Zadar osigurane. Katamaran za Silbu polazi u 14:00, a u Silbljansku luku uplovljava oko 15:45 sati. Na Silbi će nas dočekati traktor dobrodošlice i programsko pedagoška ekipa, na čelu s Gordanom Jurkovićem, šefom kampova te suorganizatorima, Kristijanom Burnikom tajnikom udruge informatičara Božo Težak, kao i iznimno darovitim učenicima, sudionicima oba termina. Radionice počinju nakon smještaja i večere u svim učionicama.
 
Karte su osogurane i za Hrvate iz Kotora, za dva nova programerska zanesenjaka, mladu gospodu Bogdanovića i Peruginija, koji će nam se pridružiti dan dva ranije, i čijem se dolasku posebno radujemo
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.