Minići počinju u četvrtak na Hrgovićima

Minići počinju u četvrtak na Hrgovićima

07.10.2010.

Ovojesenske radionice za minićeJna Hrgovićima počinju u četvrtak 14. listopada u 19 sati.

Minići su raspoređeni u dvije grupe, mlađi i stariji. Mlađi minići će četvrtkom raditi od 19 do 19:45 a stariji odmah nakon njih od 19:50 do 20:50 . Osim četvrtka obje grupe imat će i svoj termin subotom, pri čemu će mlađi započinjati u 9:30 a stariji odmah nakon njih u 10:20.

Obje grupe imat će mogućnost petkom u 19 sati pohađaju i nagradni DIGEL - radionicu digitalne elektronike, u koju će se osim njih moći uključiti i neki novi petaši ili šestaši.

Molimo polaznike ( i roditelje) da redovito prate našu web stranicu, i da uvijek potraže i usputnu obavijest i kliknu na darovitog čovječuljka ako im „pametničko“ na stranici zablinkawink.

I najuspješnija hrvatska natjecateljica u osnovnim školama, Glorija Volarevića započela je davno kao maleni minić slatkić i žaruljica joj se nije gasila do osmog razredaenlightened.

Pogledajmo grupe:

Mlađi minići

Četvrtak u 19:00 i subota u 9:30

Laura Barišić, 1.r
Marin Borevković, 1.r
Veronika Fistrić, 2.r
Ema Borevković, 2.r
Ana Brkan, 2.r
Leticia Mijatović, 2.r
Vlatko Borevković, 3.r
Marko Litvić, 3.r

Stariji minići

Četvrtak u 19:50 i subota u 10:20

Dominik Fistrić
Mislav Graonić
Dominik Balog
Teo Čižić
Damjan Pavličević                                           
Niko Gudelj                                        
Filip Novak         
Felix Bečeić*
Domagoj Bečeić*
Magdalena Primorac
Borna Jelenić
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.