HONI10/11 - 1. kolo, naši rezultati uživo

HONI10/11 - 1. kolo, naši rezultati uživo

23.10.2010.

Kako budemo evaluirali naše natjecatelje,

tako ćete moći  vidjeti rezultate uživo.

Detaljnija obavijest o ukupnim rezultatima bit će pridodana kasnije.

Wookozdrav!

wink

Za početak čestitke šestašu, novopečenom CE-ašu Tomici Babiću na prvoj osvojenoj nuli u C++. Poznavajući ga, znamo da će iz kola u kolo biti bolji. Isto se odnosi i na Leona Roziku koji će već u drugom kolu pokazati zube čim upali lampicuenlightened. I svima ostalima dajemo plusić, iako neki nisu zadovoljni jer im je FAKTOR ZBRLJ bio prevelik. Naše iskustvo govori nam da je faktor zbrlj uvijek onakav kakvog zapravo svojim postupcima želimo.

 

Dodano 27.10.

NAKON UKUPNIH HONI REZULTATA doći će do promjene spiskova polaznika za odeđenu radionicu. Sasvim je sigurno da se Dominik Gleich sam pomaknuo smiley u najjaču skupinu ponedjeljkom i oslobodio svoje mjesto četvrtkom i subotom za nekog osnovca ili novaka. Ostala eventualna promaknuća ili smaknuća objavit ćemo zasebnom obaviješću, u dogovoru s programskim voditeljima.

Konačne rezultate za sve ekipe i natjecatelje možete pogledati po njihovom objavljivanju na donjem linku:


Izvor / prilog : www.hsin.hr
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.