Zamolba za ispravak pogreške

Zamolba za ispravak pogreške

20.04.2007.


Ur. br. 33/2007
Zagreb, 20. travnja 2007.
 

JUTARNJI LIST



Temeljem zakona o informiranju molim vas da objavite ispravak netočnih informacija objavljenih u vašem članku o uspjehu zagrebačkih informatičara na državnom natjecanju.
Cijeneći trud novinara da žurno poprati upravo nevjerojatne rezultate zagrebačkih informatičara, u opremanju slike uz tekst potkrala se greška kojom sam ja, odgovorni voditelj zagrebačke ekipe, proglašen mentorom.
Uz napomenu da su mentori samo one osobe (profesori/ce, učitelji/ce ili stručni/e voditelji/ce) koji su učenike u stvarnosti pripremali za natjecanje srdačno vas pozdravljam.



TAJNIK ZRS

Zdravko Škokić, dipl. ing.



 

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.