Ljetni kampovi za poticanje darovitosti BOŽO TEŽAK 2012

Ljetni kampovi za poticanje darovitosti BOŽO TEŽAK 2012

20.06.2012.

Ljetni kampovi Božo Težak nastavljaju sa svojom trinaestom sezonom. I ove godine će se održati u nešto skromnijem izdanju, kao i protekle tri godine. Sve će ponovno odvijati u samo dva termina, okvirno, od 17. do 25. i od 25. do 31.8./1.9., a satnica polaska i povratka ovisit će o mogućnostima morsko kopnenog povezivanja prilikom izmjene grupa. Mogućnost povlaštene prijave te beneficija imaju polaznici naših radionica i natjecanja, a poglavito najbolje plasirani natjecatelji. U drugom terminu, rezerviranom za ranu darovitost, prednost imaju svi sudionici programerske lige MINI VIJUG@ 2012 te svi stari i novi polaznici radionice programersk@ vijuga te MUDRI radionica glazbe i filma. I ove godine otvoreni smo prema nekolicini najboljih matematičara, osobito onih najmlađih, matematičkih klokančića, leptirića. Osim toga, kao i svake godine ugostit ćemo i najbolje male zaljubljenike u digitalnu elektroničicu te grupu poklonika informatičko stvaralaštva i multimedijalaca.

Predbilježbe počinju u četvrtak 21.6. u 13h, a način organiziranja kampova bit će sličan prošlogodišnjem, uz malo više individualnog rada s darovitim minićima.

PREDBILJEŽBE I PRIJAVE

1.  termin 17. -  25.8.,

 

2. termin 25.8. - 31.8./1.9.

 
 

Prisjetimo se priprema za prošlu godinu: najprije za prvi termin i nakon toga za  drugi termin. Vezano na svaki termin, uvijek bude dovoljno obavijesti i o tijeku prijava, ali i o detaljima vezanim uz polazak odnosno povratak. Prelistajte prošlu godinu.

BOŽO VAS ZOVE!

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.