Proba u ponedjeljak se otkazuje, novi termin je u utorak u 20:30!

Proba u ponedjeljak se otkazuje, novi termin je u utorak u 20:30!

10.06.2013.

Proba u ponedjeljak je otkazana, novi termin je u utorak u 20:30! Umjesto u ponedjeljak 10. lipnja u 19 :30 u središnjem prostoru u Ilici 53, prizemlje i potkrovlje, testiranje i generalna proba za natjecanja u programiranju u sklopu ZG.Informatijade BOŽO TEŽAK održat će se u utorak u 20:30 sati. Na ukupno trideset računala i uz pomoć novog i jedinstvenog integriranog vlastitog sustava TV BOŽO, na generalku se poziva šest srednjoškolki i srednjoškolaca, zatim šest logaša te šest osnovaca, natjecatelja u C/C++. Dobro došli su i stariji minići, Ivan Jambrešić s nekoliko svojih mladih prijatelja programera. Druga proba bit će u srijedu u 20:30 sati.

Natjecanja će se održati od četvrtka 13.6. do ponedjeljka (utorka) 17.6. (18.6.), a  s a t n i c u natjecanja objavit ćemo sutra iza generalne probe. Promotori natjecanja bit će Goran Žužić, najbolje renkirani Hrvat u povijesti programerskih olimpijada i Ivica Kičić, zlatni olimpijac i najuspješniji osnovnoškolski natjecatelj u povijesti Hrvatske.

Oslobodivši pola prostora u potkrovlju, testiranju inovacija, generalki i natjecanju pridonjeli su željeznički modelari (KŽM Zagreb) koji godinama rade iznad nas u skučenom prostoru pod kosim krovom u potkrovlju, jer  su raketiranjem Banskih dvora davne 1991. ostali bez svojeg prostora u ulici Tituša Brezovačkog na Gornjem gradu. Stoga će i njihove prekrasne makete ostati zauvijek zabilježene putem našeg TV BOŽE!

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.