JUNIORI u ponedjeljak počinju s jesenskim pripremama u ILICI 53

JUNIORI u ponedjeljak počinju s jesenskim pripremama u ILICI 53

07.10.2010.

Juniori će od 11.listopada u Ilici 53 početi s radom u tri grupe. Najstariji će raditi ponedjeljkom, srednji utorkom, a najmlađi prvašići četvrtkom i subotom. Osim rada u radionicama imat će i neke dodatne oblike rada koji će im pomoći da se brže razvijaju.

Radionice će držati izvrsni voditelji s osobito vrijednim natjecateljskim iskustvom i rezultatima, FERovci i PMFovci, jasno, tko bi drugi. Povremeno će u radu s najmlađima možda uskočiti i jedan izvrsni mlađahni srednjoškolski profesor s velikim programerskim iskustvom.

Nekoliko učenika**, zbog rezultata na prethodnim natjecanjima i radu proteklog ljeta, poziva se dodatno i na rad u grupama sa starijim kolegama, a nekoliko zainteresiranih učenika i učenica odlukom organizatora*.

Nakon tri tjedna rada i prvog kola HONI, ovisno o radu i postignutim rezultatima, doći će do malih preslagivanja polaznika u grupama.

Ukoliko polaznik sakupi tri uzastopna neopravdana iozostanka bit će izbrisan iz svoje grupe.

Evo pregleda grupa:

Grupa 3, pozvanici

ponedjeljkom u 19:45
Ivica Kičić
Gustav Matula
Matija Milišić
Antun Razum
Tomislav Tunković
Matija Bucić
Antea Hadviger
Tomislav Bujanović
Matija Herceg
Juraj Oršulić
Nino Jagar
Marin Tomić**
Zvonimir Medić**
 

Grupa 2, pozvanici

utorkom 19:45
Marin Tomić
Zvonimir Medić
Borna Vukorepa
Glorija Volarević
Dominik Ćevid
Dominik Gleich**
Mihael Peklar**
Filip Keri**
Antonio Jurić*
Bono Musić*

Grupa 1, pozvanici

četvrtkom u 20 i subotom u 15h
Dominik Gleich
Mihael Peklar
Filip Keri
Alen Orčić
Buhiniček Tomislav*
David Lozić
Matej Gradiček
Mislav Bradač*
Vlatka Vazdar*
Mihael Liskij**
Branimir Filipović**
Bernardo Demović*
Martin Vargek*

Kalac genijalac nam je odgooglaosmiley ali je iza sebe ostavio tragove koji će ga, nadamo se, u stopu slijediti i pokušati nadmašiti.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.