LeBron James salutirao hrvatskim generalima!

LeBron James salutirao hrvatskim generalima!

23.11.2012.

Super zanimljiva priča i nevjerojatne snimke stižu nam iz SAD-a. Glavni akteri su LeBron James i oslobođeni hrvatski generali Ante Gotovina i Mladen Markač... Sve je počelo jučer kada je jedan Hrvat poručio LeBronu Jamesu na službenom Facebook profilu neka se ugleda na Marija Mandžukića i pozdravi hrvatske generale 'jer su ga oni navodno spasili od ...'. Taj simpatično smiješan tekst na FB-u glasi: „Bok Bron. Trebao bi salutirali hrvatskim generalima Gotovini i Markaču kad postigneš sljedeći koš, baš kao što je to napravio Mandžukić. Oni su spasili tvoju zemlju, jer 'Srbi' su htjeli napasti SAD. Njihov moto bio je 'Srbija do Tokija preko Milvokija (Milwaukeeja)'. Gotovina, Markač i ostali Hrvati su ih zaustavili“, napisao je navodno niki naš sunarodnjak LeBronu Jamesu.

Evo videaIzvor / prilog : gol.dnevnik.hr -----------
  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.