Najbolji mladi genijalci informatičari i astronomi nemaju pravo na dodatne bodove pri upisu

Najbolji mladi genijalci informatičari i astronomi nemaju pravo na dodatne bodove pri upisu

15.06.2013.

P.S. "A onim pametnjakovićima poželio bih da im se oduzmu sva računala, kalkulatori i općenito sva elektronika, pa neka tipkaju na mehaničkim pisaćim strojevima i zbrajaju se abakusom, iščekujući kad će iz uredskog zidnog sata izletjeti kukavica i zakukati pet puta."

Autor članka je jedan od vodećih domaćih informatičara i ekspert za slobodni softver, informatički novinar, bivši stručni savjetnik za informatiku u poglavarstvu Grada Zagreba i vlasnik tvrtke Operacijski sustavi. Jedan je od 25 najboljih IT konzultanata u Hrvatskoj, prema izboru korisnika tih usluga. Autor je i SF knjige 'Umišljena inteligencija', koju u obliku e-booka možete besplatno skinuti na svoj Android uređaj s Google Play.

Prenosimo P.S. koji nam se dopao, a cijeli članak potražite u Monitoru!

  

IZDVOJILI SMO

U eri najboljeg hrvatskog olimpijca Gorana Žužića i njegovih kolega Ive Sluganovića, Filipa Barla i Bruna Rahlea koja je trajala od 2006. do 2009. godine...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.