Dečki programiraju k

Dečki programiraju k'o ludi!

10.07.2014.

Luka Šulić i Stjepan Hauser, više nego 2CELLOS, objavili su video spot za obradu singla grupe Mumford & Sons pod nazivom "I Will Wait" .

Dječaci nastavljaju obarati rekorde gledanosti na YouTubeu, a ovaj video je u pol dana kliknut više od 60 tisuća puta.

Režiser spota koji je snimljen na Plitvičkim jezerima je Darko Drinovec.

Jesu li oni normalni?

laugh

"Htjeli smo spojiti ljepotu prirode s ljepotom glazbe. Plitvice su definitivno jedna od najupečatljivijih destinacija u Hrvatskoj, a mi smo dali smo sve od sebe da ih prikažemo u punom sjaju. Zahvaljujući majstorstvu redatelja Darka Drinovca, mislim da Plitvice nikad nisu bile prezentirane na lijepši i reprezentativniji način kao što su u ovom spotu. Neka cijeli svijet vidi ljepotu naše zemlje!", izjavila su dva čelavca na Plitvicama.
Izvorni link: www.youtube.com -----------
  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.