Dečki programiraju k

Dečki programiraju k'o ludi!

10.07.2014.

Luka Šulić i Stjepan Hauser, više nego 2CELLOS, objavili su video spot za obradu singla grupe Mumford & Sons pod nazivom "I Will Wait" .

Dječaci nastavljaju obarati rekorde gledanosti na YouTubeu, a ovaj video je u pol dana kliknut više od 60 tisuća puta.

Režiser spota koji je snimljen na Plitvičkim jezerima je Darko Drinovec.

Jesu li oni normalni?

laugh

"Htjeli smo spojiti ljepotu prirode s ljepotom glazbe. Plitvice su definitivno jedna od najupečatljivijih destinacija u Hrvatskoj, a mi smo dali smo sve od sebe da ih prikažemo u punom sjaju. Zahvaljujući majstorstvu redatelja Darka Drinovca, mislim da Plitvice nikad nisu bile prezentirane na lijepši i reprezentativniji način kao što su u ovom spotu. Neka cijeli svijet vidi ljepotu naše zemlje!", izjavila su dva čelavca na Plitvicama.




Izvorni link: www.youtube.com -----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.