Objava presude je upravo počela!

Objava presude je upravo počela!

29.05.2013.

Slobodan Praljak završio je tri fakulteta. Godine 1970. diplomirao je kao inženjer elektrotehnike na Fakultetu elektrotehnike u Zagrebu s prosjekom ocjena 4,5. Napisao je svoju tezu o korekciji kromatske slike električnog signala za televizijski rad. Godine 1971. diplomirao je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, filozofiju i sociologiju. Godine 1972. je diplomirao na Akademiji za kazalište, film i televiziju (danas Akademija dramske umjetnosti) u Zagrebu. Predavao je filozofiju i sociologiju.[1] .

U procesu na Haškom sudu na najsjajniji je mogući činjenica način obranio čast svih otaca hrvatske slobode, ali i čast svih onih koji su svojim djelima pomagali i spašavali susjednu nam državu BiH.

Je li sve to bilo dovoljno za suce, i je li sve bilo dovoljno da se ova mukotrpna borba za istinu i slobodu završi u prvostupanjskom postuipku već danas, uskoro ćemo saznati. Objava presude je upravo počela. Koliki je pozitivni i neustrašivi borac i virtuoz u borbi za istinu gospodin Praljak, pokazuje i ovaj isječak. 

A takvih isječaka, kao i knjiga i drugih dokumenata koje je sam stvarao, gotovo i bez pomoći države, ima jako mnogo! Zaaželimo i njemu i svima ostalim optuženima i sreću i što bržu pravdu. Hoćemo li uskoro prestati slušati bajke o udruženim zločinačkim poduhvatima?



Izvor / prilog : hr.wikipedia.org
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.