Ako se već dogodilo barem se ne ponovilo

Ako se već dogodilo barem se ne ponovilo

22.09.2010.

U svakom poslu ima događaja koji se ne mogu pohvaliti svojom kvalitetom, a većina ih je na sreću bezazlena.
No, postoje i oni rjeđi koji i nisu bili potpuno bezazleni, a i oni još rjeđi koji su bili čak i opasni pa i napravili štetu. Kod takvih događaja situacija je malo drugačija, i ako ih zaboravimo, povećat ćemo mogućnost da budu ponovljeni.

Stoga ih nažalost, ali zbog budućeg dobra, valja upamtiti ne bi li se smanjila mogućnost njihova ponavljanja.

Ima tu različitih događaja, malih i još manjih, nevelikih i srednjih, posve osobitih i nevjerovatnih, simpatično glupavih, tupo začuđujućih, jasno nevjerovatnih, popravljivo neozbiljnih, ali i ozbiljno nepopravljivih.

Ali i onih da te Bog sačuva!

Kakvi god da bili svi ti događaji iz kategorije NE PONOVILO SE, oni nisu mogli ni u vrijeme dok su žarili i palili, ničim umanjiti ljepotu naše E-torte.

Neće im to uspjeti ni u ovoj rubrici.

Ali, neka ih.

laugh

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Kvantni fizičari s Instituta Ruđer Bošković (IRB) dio su međunarodnog tima znanstvenika koji je otkrio i eksperimentalno realizirao kvantnu komunikacijsku mrežu s više korisnika koju je nemoguće špijunirati. To otkriće veliki je korak ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.