Predstavnice Hrvatske udruge Transplant kod gradonačelnika

Predstavnice Hrvatske udruge Transplant kod gradonačelnika

21.03.2014.

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić u društvu pročelnice Gradskog ureda za zdravstvo Mirne Šitum i pročelnice Gradskog ureda za imovinsko-pravne poslove i imovinu Grada Jasminke Lukač, primio je danas u Gradskoj upravi predstavnice Hrvatske udruge Transplant Tanju Watz i Mirelu Pandžić. Naglasivši da prijateljski odnos Grada i Udruge traje već godinama, gradonačelnik Bandić još je dodao da je sretan što je takav odnos rezultirao odličnom suradnjom. Problemi s kojima se ova neprofitna organizacija susreće u svakodnevnome funkcioniranju, ponajviše plaćanje režija, bila je jedna od tema sastanka. Gradonačelnik je rekao da se oni moraju riješiti u resornome Uredu, istaknuvši da je daljnje djelovanje Transplanta od posebnog interesa ne samo za naš grad, već i za cijelu zemlju: Svjetska zdravstvena organizacija Hrvatsku je proglasila regionalnim liderom u transplantaciji organa te se već treću godinu zaredom nalazi među prve tri zemlje u svijetu po broju darivatelja, ali i po broju obavljenih transplantacija organa.

Zahvalivši na prijemu, gospođe Watz i Pandžić istakle su da su na sve resorne adrese slale zahtjeve za pomoć, no najboljeg sugovornika pronašle su u gradonačelniku i u Gradu Zagrebu.



Izvor / prilog : web1.zagreb.hr
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.