STARTUPCROATIA, 22.5.2014.

STARTUPCROATIA, 22.5.2014.

09.05.2014.

Ciljevi konferencije

Pružiti polaznicima niz "živih" primjera koji pokazuju kako razviti dinamičnu, inovativnu, poduzetničku organizacijsku kulturu i "start up" mentalitet unutar velikih, srednjih i malih poslovnih sustava, kako unaprijediti poslovanje, povećati profitabilnost i konkurentnost.

Prezentirati polaznicima kako uspješno pokrenuti poduzetničke projekte, kako korištenjem modernih tehnologija, anticipiranjem budućih trendova osigurati potreban kapital.

Prezentirati polaznicima modele takvih nacionalnih ekonomija - koje su svojim inovativnim pristupom i "start up" mentalitetom osigurale dugoročni poslovni uspjeh i rast te su dobar uzor Hrvatskoj za razvoj nacionalne ekonomije, pojedinih gradova i županija.

Potaknuti promjene postojeće psihološke situacije zatvorenosti i neinicijativnosti koja pogoduje produbljivanju loše gospodarske situacije u kojoj se Hrvatska danas nalazi.

Kongressni centar Expo XXI (Hypo) !




Izvorni link: www.youtube.com
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.