Mnogoručno marširanje u galopu!

Mnogoručno marširanje u galopu!

14.07.2013.

Sedmorica prethodnih pobjednika na prestižnom pijanističkom natjecanju Dublin International Piano Competition, sastali se i otprašili, bolje rečeno odmarširali u galopu, zajedničku mnogoručnu izvedbu skladbe Galop Marche autora ALBERTA LAVIGNAC (1846-1916).

Monstruozno zapaljivo dirljivo oduševljavajuće.

Tipkatori uz naguravanje su PHILIPPE CASSARD (pobjednik 1988), PAVEL NERSESSIAN (1991), DAVIDE FRANCESCHETTI (1994), MAX LEVINSON (1997), ALEXEI NABIOULIN (2000), ANTTI SIIRALA (2003), ROMAIN DESCHARMES (pobjednik 2006) i umjetnički vođa JOHN O'CONOR.

Poslušajmo!

 
Izvorni link: www.youtube.com
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.