Gogo u kavezu

Gogo u kavezu

06.12.2012.

Ravnatelj ljetnih kampova na Silbi za darovite informatičare Gordan Jurković - Gogo napokon je dolijao. Kao pripadnika grupe ljubitelja motokultivatora Gabelatori, napokon su ga otkrili i zatvorili u kavez. Maloljetni visokoobrazovani svestrani programator i gitarista Vedran Kurdija - Hahander pokušao se ubaciti u pomahnitalu grupu, ali ga je u tome spriječio nesalomljivi mladi genijalac Dorijan Lendvaj iz Popovače, najmlađi pobjednik.u povijesti Republike Hrvatske!

Pogledajte kako matematičari podivljaju u kavezu
Izvorni link: www.youtube.com
  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.