Dr Vladimir Paar - Ledeno doba dolazi

Dr Vladimir Paar - Ledeno doba dolazi

11.02.2012.

Analitičar i pisac Terrence Aym, koji je sastavio istraživanje, u njemu tvrdi kako se polarni magnetski polovi neobjašnjivo mijenjaju i uzrokuju pokretanje nezaustavljivih sila i ogromnih oluja, kojima smo svjedoci od početka ove godine. Isto tako navodi i podatke nezapamćenih poplava zabilježenih u Australiji, nakon kojih su lokalne vlasti zaključile da se dio vode možda ni neće povući te da će u nekim regijama sada ostati velike vodene površine.

No tad je Australce pogodio i Yasi, oluja čiji su vjetrovi zapuhali gotovo 300 kilometara na sat, što je čak 22 posto jači vjetar od onog oluje najjače 5. kategorije. 'Yasi bi vrlo lako mogao biti preteča budućih super-oluja. Neki istraživači, koji prate pomake magnetskog polja, predviđaju super-oluje u budućnosti, čiji će vjetrovi udarati brzinom i do 640 kilometara na sat', navodi Aym.

Promjena polova

Prema istraživanju, promjena u elektromagnetskom polju Sunca utječe i na Zemlju, na njezinu magnetosferu, nagib, dinamiku jezgre, oceanske struje i vremenske prilike. Rezultat svega toga je ubrzano pomicanje Zemljine magnetske jezgre, koja se u posljednjih deset godina pomiče oko 64 kilometra godišnje prema istoku. Prije je taj pomak bio svega 8 kilometara godišnje.




Izvorni link: www.youtube.com
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.