Pozivamo ravnatelja AZOO i ministra MZOS-a da ovom petogodišnjem čudu od djeteta koje podsjeća Mozarta, smjesta zabrane muzicirati - dok ne upiše peti razred!

Pozivamo ravnatelja AZOO i ministra MZOS-a da ovom petogodišnjem čudu od djeteta koje podsjeća Mozarta, smjesta zabrane muzicirati - dok ne upiše peti razred!

30.05.2013.

Da sva glazbena čuda nisu nestala sa odlaskom Wolfganga Amadeusa Mozarta, svjedoči gostovanje nevjerojatno talentiranog petogodišnjeg dječaka u popularnom talk showu 'Ellen'.

Obzirom da u ovoj TV emisiji mogu gostovati samo celebrity ili iznimno posebni ljudi, bilo je jasno da će Ryan Wang svojim umijećem sviranja klavira bez daha ostaviti sveprisutnu publiku. Ovo petogodišnje čudo od djeteta svira tek godinu i pol, a mediji su njegov talent već prozvali 'Božjim blagoslovom', baš kakvm je bio obdaren i Amadeus. 

Poslušajte ga i prosudite sami!

Pozivamo ravnatelja AZOO i ministra MZOS-a da ovom darovitom petogodišnje čudu od djeteta, koje je možda nadmašilo i neponovljivog Mozarta, smjesta zabrane muzicirati - dok ne upiše peti razred!




Izvorni link: www.youtube.com
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.