Pozivamo ravnatelja AZOO i ministra MZOS-a da ovom petogodišnjem čudu od djeteta koje podsjeća Mozarta, smjesta zabrane muzicirati - dok ne upiše peti razred!

Pozivamo ravnatelja AZOO i ministra MZOS-a da ovom petogodišnjem čudu od djeteta koje podsjeća Mozarta, smjesta zabrane muzicirati - dok ne upiše peti razred!

30.05.2013.

Da sva glazbena čuda nisu nestala sa odlaskom Wolfganga Amadeusa Mozarta, svjedoči gostovanje nevjerojatno talentiranog petogodišnjeg dječaka u popularnom talk showu 'Ellen'.

Obzirom da u ovoj TV emisiji mogu gostovati samo celebrity ili iznimno posebni ljudi, bilo je jasno da će Ryan Wang svojim umijećem sviranja klavira bez daha ostaviti sveprisutnu publiku. Ovo petogodišnje čudo od djeteta svira tek godinu i pol, a mediji su njegov talent već prozvali 'Božjim blagoslovom', baš kakvm je bio obdaren i Amadeus. 

Poslušajte ga i prosudite sami!

Pozivamo ravnatelja AZOO i ministra MZOS-a da ovom darovitom petogodišnje čudu od djeteta, koje je možda nadmašilo i neponovljivog Mozarta, smjesta zabrane muzicirati - dok ne upiše peti razred!
Izvorni link: www.youtube.com
  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.