Gradonačelnik Milan Bandić razrješio je danas dužnosti sve članove Operativnog stožera zimske službe

Gradonačelnik Milan Bandić razrješio je danas dužnosti sve članove Operativnog stožera zimske službe

15.01.2013.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić razrješio je danas dužnosti sve članove Operativnog stožera zimske službe za 2012./2013. na čijem je čelu bio Mijo Bezer, te imenovao nove članove Stožera kojem je od danas, kako je jučer i najavio, i formalno na čelu. Bandićev zamjenik u Stožeru je Davor Jelavić, pročelnik Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju Grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet, umjesto Tomislava Mališa.

"S obzirom da je protekla dva dana u Zagrebu palo 70 centimetara snijega, što je najveća razina snijega otkad postoje mjerenja i da su sve ekipe Zimske službe u neprestanom pogonu protekla 24 sata, potrebno je angažirati sve raspoložive snage i dodatnu opremu kako bi sve vitalne strukture i javne službe u Gradu Zagrebu mogle nesmetano funkcionirati", navodi se u obrazloženju o razrješenju i imenovanju predsjednika i članova Operativnog stožera zimske službe.

Prozor noćas mora pasti, slikovito je naredio gradonačelnik.

Lopata je zgodna napravica, lijepo se s njom poigrati na snježnoj bjelini. A elektronska lopatica u ovakvim prilikama nažalost ne pomaže.



Izvor / prilog : dnevnik.hr
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.