Sretan rođendan, voljeni Grade!

Sretan rođendan, voljeni Grade!

31.05.2014.

Zagrebačka Informatijada BOŽO TEŽAK, natjecanje u programiranju u dva programerska područja i za sve uzraste, od razredne nastave, preko starijih osnovaca pa sve do srednjoškolaca, ima deset godina neprekinute tradicije, a pred vratima je već i jedanaesta godina natjecanja.

Ulazeći u svojih novih deset godina, Zagrebački računalni savez je odlučio svojem Gradu Zagrebu i jedinoj Republici Hrvatskoj pokloniti spot o programerskim natjecanjima, kao izvanserijskoj posebnosti u povijesti naše učeničke informatike i računalstva, te ujedno promovirati vještinu i umijeće programiranja kao danas najprestižnije zanimanje u svijetu.

Svjedoci smo pojavljivanja iznimno darovite djece - programerskih znalaca već u najranijoj dobi, kao učenika razredne nastave. Njima , kao i svakom drugom darovitom mladom čovjeku, bez obzira na dob, moraju biti uvijek i bez ostatka otvorena sva vrata.

Sretan ti rođendan, voljeni Grade!
Izvorni link: www.youtube.com
  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.