Zdravko Škokić: Sretan rođendan, voljeni Grade!

Zdravko Škokić: Sretan rođendan, voljeni Grade!

31.05.2014.

Zagrebačka Informatijada BOŽO TEŽAK, natjecanje u programiranju u dva programerska područja i za sve uzraste, od razredne nastave, preko starijih osnovaca pa sve do srednjoškolaca, ima deset godina neprekinute tradicije, a pred vratima je već i jedanaesta godina natjecanja.

Ulazeći u svojih novih deset godina, Zagrebački računalni savez je odlučio svojem Gradu Zagrebu i jedinoj Republici Hrvatskoj pokloniti spot o programerskim natjecanjima, kao izvanserijskoj posebnosti u povijesti naše učeničke informatike i računalstva, te ujedno promovirati vještinu i umijeće programiranja kao danas najprestižnije zanimanje u svijetu.

Svjedoci smo pojavljivanja iznimno darovite djece - programerskih znalaca već u najranijoj dobi, kao učenika razredne nastave. Njima , kao i svakom drugom darovitom mladom čovjeku, bez obzira na dob, moraju biti uvijek i bez ostatka otvorena sva vrata.

Sretan ti rođendan, voljeni Grade!
Izvorni link: www.youtube.com
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.