Sretan rođendan, voljeni Grade!

Sretan rođendan, voljeni Grade!

31.05.2014.

Zagrebačka Informatijada BOŽO TEŽAK, natjecanje u programiranju u dva programerska područja i za sve uzraste, od razredne nastave, preko starijih osnovaca pa sve do srednjoškolaca, ima deset godina neprekinute tradicije, a pred vratima je već i jedanaesta godina natjecanja.

Ulazeći u svojih novih deset godina, Zagrebački računalni savez je odlučio svojem Gradu Zagrebu i jedinoj Republici Hrvatskoj pokloniti spot o programerskim natjecanjima, kao izvanserijskoj posebnosti u povijesti naše učeničke informatike i računalstva, te ujedno promovirati vještinu i umijeće programiranja kao danas najprestižnije zanimanje u svijetu.

Svjedoci smo pojavljivanja iznimno darovite djece - programerskih znalaca već u najranijoj dobi, kao učenika razredne nastave. Njima , kao i svakom drugom darovitom mladom čovjeku, bez obzira na dob, moraju biti uvijek i bez ostatka otvorena sva vrata.

Sretan ti rođendan, voljeni Grade!
Izvorni link: www.youtube.com
  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.