Tzv. Otvoreno društvo

Tzv. Otvoreno društvo

23.06.2013.

Prenosimo iz portala oko. Iako se autor malo prerazigrao* koristeći imenice koje počinju sa slovom 'n' i glagole na 'r', nismo dirali u njegovu autentičnost, već ga prenosimo kao mogući doprinos drugačijem razmišljanju.

Stvorio je u Hrvatskoj vojsku plaćenika, uglavnom od moralnog taloga ovo društva, neki od njih su prema vlastitom priznanju bile notorne pijanice dok su naši roditelji branili Hrvatsku, drugi su postali fašisti koji govore o Hrvatskoj kao o pokatoličenoj, no, takvi su to većinom zbog nejebice*, ne da im više ni ona koja im je stalno davala, pa su se bili prisiljeni napaliti na bistu Franje Tuđmana u Splitu.

Razjebao* je pola Hrvatske pretvorivši svoje sluge u zombije, dok je istodobno uništio više malih poduzetnika diljem svijeta, a posebno u Aziji, nego sve gospodarske krize zajedno, onda je ostario i posenilio te ništa drugo ne radi već lunja svijetom pokušavajući sam sebe uvjeriti da njegovo vrijeme nije prošlo, odnosno, da nema 80 godina i da nije napokon svemu kraj. 

Nažalost, još uvijek u Hrvatskoj ima ljudskog taloga koje bi primilo njegove novce, budući da talog ljudski nikada nije imao priliku nikada ništa naučiti o moralu, budući da je talog moguće kupiti danas i za kanistar rakije. Nakon što je poharao pola svijeta, obogativši se slično kao i naši tajkunski paraziti, legalno, no, kukavički amoralno, dao je intervju za Jutarnji list, režimski bilten Ninoslava Pavića, također tajkuna koji je kukavički izbjegao Domovinski rat, ali nije izbjegao bogaćenje u tom ratu.

On je naravno, zloglasni George Soros. Napada Njemačku zbog 'krive politike', odnosno zato što Nijemci ne daju Sorosu da svoje ostarjele papke pruži i na tu ekonomsku velesilu, barem ne na način na koji si je on zamislio, koja se jedina u Europu koliko-toliko uspješno nosi s krizom, većinom zato što njemački političari ne dozvoljavaju profiterima i amoralnim burzovnim mešetarima da se na krvi radnika bogate kako se na krvi hrvatskih branitelja bogatio hrvatski tajkunski smradaluk.

Ima Soros u Hrvatskoj još uvijek svojih sljedbenika, no, odlaskom Sorosa i oni će otići, kao što djeca noći odlaze nakon nestanka grofa Dracule.

Stvorio je vojsku zombija i plaćenika: Zloglasni George Soros otvorio 'dušu' Jutarnjem listu.

Inače, intervju u Jutarnjem listu sa zloglasnim Sorosem vodili su Sanaderov crveni tepih Mladen Pleše i Igor Alborghetti autor monstruozne izmišljotine o Ivani Hodak, Soros je baš našao idealni par s kime će ratovati.



Izvor / prilog : www.portaloko.hr
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.