Silbljanske lige u programiranju, rezultati skupni

Silbljanske lige u programiranju, rezultati skupni

27.08.2010.

Na ovogodišnjim našim ljetnim kampovima na Silbi uvedene su i tri nove Silbljanske lige u programiranju.

Juniori i kadeti imali su prilike tijekom kampa odraditi po pet kola, pri čemu su se kadeti po običaju natjecali u oba područja, u LOGOu i u Cppu. Svaki dan rješavali su po tri zadatka, natjecateljsko vrijeme bilo im je 70 minuta. Zadaci su bili dovoljno teški, tako da je svaki dan bilo podosta manjkawinkvremena. Prvi dan je jedan natjecatelj u razvoju "priprijetio" autor zadataka da će dobit' ćepu jer su mu zadaci bili preteški. Kasnije se smiriosmiley i svoje frustracije riješio vezanjem za stolicu i glumljenjem u SPOTU MI PLEŠEMO. 

Pogledajmo rezultate!

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.