Natjecanje pAKCELERATOR - 3. ogled

Natjecanje pAKCELERATOR - 3. ogled

03.04.2023.

Četvrti ogledi natjecanja pAKCELERATOR za napredne programere u programskim jezicima Cpp/Python odnosno Logo kreću od ovog tjedna.

Ogledi se odvijaju u istom formatu kao i prva dva ogleda - natjecatelji pristupaju natjecanju kroz sustav na pakcelerator.zrs.hr, te u odabranom terminu rješavaju natjecanje. Za rješavanje svakog ogleda, natjecatelji imaju 120 minuta, a svaki ogled mora biti odrađen u jednom neprekinutom vremenskom intervalu. Za detaljnije informacije, preporučamo čitanje početne obavijesti o Programerskom akceleratoru.


Termin održavanja 4. ogleda:

- od 6.4. do 23.4.


Dežurni telefoni:
Za prijavu na natjecanje i sva pitanja vezana za korištenje sustava i zadatke, zvati na 098 9915 942 ili 091 4846 007.
Za sve druge probleme slati SMS ili zvati na 091 4846 375.
U slučaju nejavljanja dežurnih telefona, zvati na 091 4848 348.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.