Dan Grada Zagreba 2010

Dan Grada Zagreba 2010

31.05.2010.

Dragi naši ZRSovci,

danas je Dan Grada Zagreba, našeg najdražeg grada. Na radost Majke Božje od Kamenitih Vrata, mnogi će se naši sugrađani danas iskreno proveseliti.

Danas u 11h će se održati i svečana sjednica Skupštine Grada Zagreba na kojoj će 13 pojedinaca i dvije udruge dobiti Nagradu Grada Zagreba.

Uz čestitke našim sugrađanima i svim državljanima koji Zagreb nose u srcu, mi ZRSovci ćemo danas u 23:59 svome gradu pokloniti naše nove web stranice.

Tijekom probnog rada u trajanju od 30 do 60 dana otklanjat će se eventualne greškice i nedostaci te nadopunjavati sadržaji koji su neuspjelo transferirani na novi web.

Nakon što se svi moduli kompletiraju, a prije isteka probnog rada, nova web stranica koja je trenutno prezentirana svojom logičkom arhitekturom doživjet će krajem kolovoza i početkom rujna i maliwink dizajnerski zahvat.

Volimo vas.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.