Od 8.3. u Domu tehnike: "DOBRO DOŠLE U ZRS"

Od 8.3. u Domu tehnike: "DOBRO DOŠLE U ZRS"

08.03.2012.

Polovicom prošlog mjeseca Zagrebački računalni savez pokrenuo je tečajeve za dvije izuzetno drage skupine naših građana. Oni mrvicu stariji sugrađani dobili su 20.2. u Hrašću besplatni tečaj ZLATNA DOB OSVAJA RAČUNALO, a žene su danas, za 8. ožujka, dobile raznovrsne tečajeve osnova informatike. Zahvaljujući Gradu Zagrebu tečajevi su besplatni, i za početnike i za napredne, a tema je dovoljno.  Od ovladavanja osnovama korištenja računala, programima za pisanje i tablicama, preko snalaženja na Internetu i elektronske pošte, obje grupe će usvojiti i znanja potrebna za uključivanje u društvene mreže. No čekaju ih i nagradne osnove multimedije i sigurnosti na internetu, kao i neka druga znanja po vlastitom izboru. Mladi voditelj Hrvoje večeras je u Domu tehnike iznenadio svoje polaznice ružicama i CD-om "100 godina BOŽE" ( i pusicama), a najhrabrije "osmašice" radosno su se ovjekovječile i obećale da će idućih četiri do pet mjeseci marljivo učiti i dvaput tjedno uredno skakutati do Jaruna.

Pa danas je osmi ožujka, skroz smo zaboravile! Ništa čudno da su zaboravile, one su ipak samo ljepši spol, tzv. 'bolje' polovice koje bez 'lošijh' ponekad i zaštekaju.

No svejedno ih volimo. I ne samo danas. smiley

Prijave za nove grupe su tijeku putem SMS poruka na 0914848348 i 0912829773.

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.