Programerske radionice C++ za učenike 5. i 6. razreda u Domu tehnike na Jarunu

Programerske radionice C++ za učenike 5. i 6. razreda u Domu tehnike na Jarunu

10.09.2014.

Popularizatorske radionice programiranja za petaše i šestaše u programskom jeziku C++ započinju u ponedjeljak 15.9. Osim naših članova u radionice se može uključiti i nekoliko novaka, odličnih matematičara, a prijave se primaju putem SMS poruke (ime prezime, škola, razred) na 0914848348. Za radionicu se mogu prijaviti i i zainteresirani učenici 4. razreda.

Koji će od novoh polaznika krenuti stopama vrhunskih mladih programra poput Lovre Kalinovčića i Mateja Ivaničeka (na slici lijevo i desno), pokazat će vrijeme. Na vama je da se trudite i veselite programirajući.

Evo rasporeda:

Ponedjeljak

19:30 do 21:15

Petak

19:30 do 21:15

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.