C - POČETNICA u Domu tehnike na Jarunu

C - POČETNICA u Domu tehnike na Jarunu

02.11.2018.

Od subote 3. studenog popularizatorske radionice C - početnica podijelit će se na tri grupe (A, B i C).  U subotu 3.11. održat će se po slijedećem rasporedu:

- 14:30 do 15:30, grupa A
- 15:30 do 16:30, grupa B i
- 16:30 do 17:45, grupa C.
 
U subotu 10.11. održat će se natjecanje pAKCELERATOR u kojem će sudjelovati polaznici sve tri grupe, a u subotu 17. i 24. studenog radionica će se održati u istom rasporedu.
 
Svi polaznici dobili su SMS obavijesti u koju grupu spadaju. Uz ispriku što smo, zbog izvanrednih poslovnih okolnosti na koje nismo mogli utjecati, SMS poruke poslali tek u petak iz 18 sati, molimo naše drage polaznike i roditelje za razumijevanje, te napominjemo da redovito prate web stranicu i servisne obavijesti na "darovitom čovječuljku", dolje lijevo.
 
 
  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.