C - POČETNICA u Domu tehnike na Jarunu

C - POČETNICA u Domu tehnike na Jarunu

02.11.2018.

Od subote 3. studenog popularizatorske radionice C - početnica podijelit će se na tri grupe (A, B i C).  U subotu 3.11. održat će se po slijedećem rasporedu:

- 14:30 do 15:30, grupa A
- 15:30 do 16:30, grupa B i
- 16:30 do 17:45, grupa C.
 
U subotu 10.11. održat će se natjecanje pAKCELERATOR u kojem će sudjelovati polaznici sve tri grupe, a u subotu 17. i 24. studenog radionica će se održati u istom rasporedu.
 
Svi polaznici dobili su SMS obavijesti u koju grupu spadaju. Uz ispriku što smo, zbog izvanrednih poslovnih okolnosti na koje nismo mogli utjecati, SMS poruke poslali tek u petak iz 18 sati, molimo naše drage polaznike i roditelje za razumijevanje, te napominjemo da redovito prate web stranicu i servisne obavijesti na "darovitom čovječuljku", dolje lijevo.
 
 
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.