GLAZBA I RAČUNALO, radionice na Jarunskom jezeru

GLAZBA I RAČUNALO, radionice na Jarunskom jezeru

29.10.2010.

U radionici u Domu Tehnike na Jarunu je veselo. Polaznici se polako uhodavaju, a one zainteresirane za ovo područje samo bolest može spriječiti da nam dođu.

Mlađa grupica glazbenih zanesenjaka okuplja se i proširivat će se petkom u 19:30, a oni nešto stariji imat će svoj četvrtak.
 
Ima još slobodnih mjesta pa pozivamo zainteresirane glazbenjake iz obližnjih škola da se prijave, ili ćemo doći u školu po njih. Svi polaznici glazbene radionice mogu dobiti i nagradnu subotnju radionicu filma i računala. Ovaj put vam predstavljamo našeg novog BOŽU kojem se to sve jako sviđa i koji je već počeo pomalo snimati i skladati. Čovjek je brzo skužio što se sve može u paketu s CUBASEom i programom za bubnjeve, sprijeteljio se s MIDI sekcijom, a za AUDIOlaughdio se niti ne bojimo.

Naš MUDRI tajnik Štoksomba voli raditi s mlađima iako ni sam nije baš prepun godina, zasad.

Pogledajmo našeg novog BOŽU wink, Božidara Drmića, a on neka pod IZDVOJILI  SMO pronađe našeg super BOŽU.

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.