ZG. Informatijada - AVVENIRE Logo i C+/Pyth 2019/20, 1. kolo

ZG. Informatijada - AVVENIRE Logo i C+/Pyth 2019/20, 1. kolo

18.11.2019.

Natjecateljska sezona jesen-proljeće u sklopu ZG. Informatijade započinje natjecanjima za osnovce u programskim jezicima Logo i C++/Python AVVENIRE u nedjelju 24.11. U natjecanje se pozivaju učenici s najboljim rezultatima na prethodnim natjecanjima, Ljetnim ligama i pAKCELERATOR-u te 1. kolu ovog natjecanja.

Prvo kolo održat će se putem Interneta, od kuće ili neke druge udaljene lokacije. Zadaci će biti dostupni u nedjelju od 10 sati, a kolo će biti otvoreno do 4. prosinca. Vrijeme rješavanja zadataka je dva sata i 45 minuta.

Natjecanja će imati ukupno dvije podskupine i četiri ogleda, neki mlađi osnovci moći će se po pozivu natjecati i sa starijima, a drugo kolo održat će se 7. prosinca u računalnoj učionici u Ilici.

Evo podsjetnika:

- 24.11., prvo kolo, otvoreno do 4.12., pristup imaju svi članovi
- 7.12., drugo kolo, spisak pozvanih objavit ćemo 3.12.

Zadnja dva kola održat će se 1.2. ili 15.2. i 29.2. ili 14.3.) i biti najavljena putem zasebnom obavijesti.

U natjecanju osim osnovaca mogu po pozivu sudjelovati i učenici srednjih škola.

NAPOMENA:

Molimo polaznike i roditelje da redovito prate našu web stranicu. Neurednim sudjelovanjem u natjecanjima članovi mogu izgubiti pravo pohađanja radionica.

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.