Održavanje radionica nakon županijskog natjecanja u Ilici 53

Održavanje radionica nakon županijskog natjecanja u Ilici 53

10.02.2018.

Nakon županijskog natjecanja, u kojem su naši članovi svih uzrasta postigli izvrsne rezultate, radionice u Ilici 53 se neće održavati u ponedjeljak i utorak navečer. Polaznici i budući pozvanici na državno natjecanje okupit će se sa svojim voditeljima u srijedu navečer i na poseban nači "prodiskutirati" rezultate i pogreške.

Radionice u četvrtak, petak i subotu će se zatim održavati po redovitom rasporedu, i u njih su pozvani naši članovi za koje se može prtpostaviti da će biti pozvani na državno natjecanje. Oni članovi koji ovaju puta nisu prošli, moće će isto tako zamoliti (porukom na 0914848348) da sudjeluju u programu radionica do 12. ožujka i odlaska na državno natjecanje.

Ostali naši članovi se u tom periodu (uz zahtjev na 0914848348) mogu pridružiti pohađanju radionica u Domu tehnike na Jarunu, ponedjeljkom, petkom i subotom.

Nakon državnog natjecanja, u tjednu od 19. ožujka će se napraviti novi raspored za Ilicu 53, a nove članove ćemo rado uključiti u sve naše programe.

Čestitamo svim našim članovima na odličnim rezultatima na proteklom natjecanju.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.