Ljetni kampovi za poticanje darovitosti, prijave se nastavljaju

Ljetni kampovi za poticanje darovitosti, prijave se nastavljaju

29.05.2018.

Ljetni kampovi Božo Težak održat će se od 18. kolovoza, pa do 31. kolovoza u Domu crvenog križa na Sljemenu. Pristigle prijave za glavne grupe su obrađene te se roditeljima šalju povratne informacije.

 

Molimo roditelje koji su najavili sudjelovanje u grupama Kroz igru do stvaralaštva i Digitalna elektronika (grupe B.) u oba termina, da svoje prijave potvrde putem Interneta.

 

Predbilježbe su aktivirane u utorak 15.5., naši članovi su bili izuzetno brzi tako da je preostalo još nekoliko mjesta u oba termina, a prijave su otvorene do popune mjesta. 

PREDBILJEŽBE I PRIJAVE:

1.  termin 18. - 25.8.

 
2. termin  25.8. - 31.8.
 
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.