AVVENIRE C/C++/Python i MASTERS, međukola, On-line

AVVENIRE C/C++/Python i MASTERS, međukola, On-line

07.12.2018.

Od subote 8. prosinca do petka 14. 12. održavat će se međukolo u natjecanju AVVENIRE za osnovce i MASTERS za srednjoškolce.

Zadaci će prema obavijestima biti dostupni od subote u 13 sati FMS Logo, a od nedjelje ujutro AVVENIRE C++/Python za osnovce i MASTERS.

Obavijesti su dobili natjecatelji AVVENIRE Logo lige, a tijekom subote obavijesti će dobiti i ostali natjecatelji.

Vrijeme početka rješavanja je slobodno, a pravila su identična sudjelovanju uživo, AVVENIRE 180 minuta, a MASTERS 210 minuta plus 90 minuta za one koji se nakon 180 minuta odluče za BONUSCase.

U prvom kolu pobjedu u apsolutnomporetku su odnijeli Patrik Pavić, Krešimir Nežmah i Dominik Fistrić sa maksimalnih 3200 bodova. Odlični su bili i osnovci od Juraja Mandića i Frana Škarice koji su upisali prve MASTERS bodove, preko Renata Krpana i sjajne Lare Semeš, do Frana Babića i bolesnog Marka Dorčića, koji se itekako potrudio sudjelovati iako "nije bio fit ni za čaj pit".

Sretno!

 
NAPOMENA:
- iduće učioničko kolo u Ilici 53 održat će se 12./13 ili 26/27 siječnja 2019.
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.