HONI 2021./2022.

HONI 2021./2022.

13.10.2021.

Članovi Saveza i ove će godine sudjelovati na HONIu raspodijeljeni u dvije ekipe, "Božo Težak" i "S vijugom". Dio natjecatelja će natjecanju pristupiti uživo iz učionica saveza, dok će dio pristupati iz svojih domova zbog ograničenog kapaciteta učionica.

Prvo kolo HONI odvija se u subotu 16.10., u periodu od 09:00 do 12:00, a natjecatelje koji se natječu u učionicama saveza molimo da se pred učionicama skupe već u 08:50. Raspodjela članova po ekipama i lokacijama pristupanja natjecanju, te upute za sudjelovanje slijede ispod. 

Ekipe i njihovi članovi (ako se netko ne nalazi na popisu, a htio bi sudjelovati na natjecanju, neka se žurno javi SMSom koji sadrži ime i prezime, OŠ i e-mail natjecatelja):
    BOŽO TEŽAK
    S VIJUGOM

Raspodjela članova po lokacijama:
    Ilica 53:
        - polaznici grupa 7/8-E/F
    Jarun, Aleja Matije Ljubeka 5:
        - polaznici grupa 5-A, Cpp-P1/P2
    Iz vlastitog doma, on-line:
        - polaznici svih ostalih grupa (MINI A i B, 6-A, 7/8-A/B/C, Cpp-P3/P4/P5)

UPUTE ZA RAD

Eventualne dodatne napomene i izmjene o prijavljivanju na sustav za natjecanje, preuzimanju pristupnih podataka i drugo, objavit ćemo - OVDJE - čim ih dobijemo od organizatora.

Natjecatelji će na e-mail (vlastitu, ili roditeljsku) adresu dobiti pristupne podatke.
Prijavom u sustav natjecanja pomoću pristupnih podataka, natjecateljima će biti omogućen pristup aktualnom kolu natjecanja.
Natjecanju se mora pristupiti u terminu od 9 do 12, a preporučamo svim natjecateljima da se upoznaju s radom sustavom čim dobe pristupne podatke.

I ove godine natjecanje se odvija s punom povratnom spregom, što znači da su natjecateljima dostupni rezultati evaluacije za vrijeme natjecanja. 

Dežurni telefoni za sva pitanja i poteškoće po ekipama su:
    - BOŽO TEŽAK: 099 6963 896 i 091 4846 007
    - S VIJUGOM: 091 4846 375 i 092 269 6506.

NAPOMENA:
Radionice svih grupa u subotu se održavaju normalno, osim onih radionica koje se odvijaju za vrijeme trajanja HONI kola.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.