TURBO drinfo 2006

TURBO drinfo 2006

17.11.2006.

Težakovci i vijuge skloni informatičkom stvaralaštvu imaju konačno svoj dan, vrijeme i mjesto pod zubatim ovogodišnjim suncem zrsa.

Već nekoliko godina kuha u nama da osim poticanja, animiranja, autorskih prezentacija i takvih sličnih akcija, pokrenemo i radnu skupinu zainteresiranih kreatora u različitim područjima ili kategorijama informatičkog stvaralaštva.

Udruge DRINFOS, web.EDIT i ABC.info počele su gurati stvar.

Njihov poker asova krenuo je prvim korakom, nisu baš braća Daltoni, ali svi redom imaju i stručnog i autorskog iskustva u info-drinfo stvaralaštvu.

Ove subote je prvo okupljanje, pa neka dodju face sa spiska. Ako se netko želi "uspiskiti" (ne upiškiti!), nek' se javi sms-om na 0914848348 ili 0914846372. Nikoga nismo zaboravili, samo smo se nekih faca brže sjetili.

Subota u 17 sahata u zrsovoj "Kuli straćari".


Za početak jedna grupa i dvi ure.

Spisak jedine grupe!

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.