Prijave za DRINFOS 2007 još tjedan dana

Prijave za DRINFOS 2007 još tjedan dana

30.05.2007.

U sklopu Zagrebačke INFORMATIJADE BOŽO TEŽAK, održava se i tradicionalna, četvrta po redu, smotra informatičkog stvaralaštva za kadete i juniore u dvije grupe po osam kategorija, DR_info.S 2007.

Za našu smotru koja će se održati 12. lipnja u Tribinama Grada Zagreba na Kaptolu 27, pristiglo je dvadesetak prijava.

Prvotno predviđeni rok produljit ćemo za nekoliko dana i trajat će do uključivo 5. lipnja, stoga požurite.

Dokumentacija s uratkom na CD/DVD mediju može se naknadno poslati poštom ili osobno donijeti u ZRS, Ilica 53-dvorište, ali najkasnije do 6.6. 2007.

Na smotru se, a u odgovarajućoj kategoriji, mogu prijaviti svi učenici odnosno učenički timovi koji posjeduju vlastiti uradak. Autor odnosno autorski tim može prijaviti i više različitih uradaka u istoj ili različitim kategorijama.

Molimo sve autore da još jednom pažljivo prouče Pravilnik te pažljivo popune prijavu za osnovne škole, odnosno prijavu za srednje škole.

Prijave poslati poštom ili na e-mail

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.