HONI 2014/15, subota 7.3.

HONI 2014/15, subota 7.3.

05.03.2015.

Podsjećamo sudionike natjecanja HONI da je posljednje kolo, koje je na rasporedu u subotu, 7. ožujka, organizirano na isti način kao i sva dosadašnja okupljanja. Natjecatelji iz tri ekipe trajno su rapoređeni na dvije lokacije, u Ilici 53 i u Domu tehnike na Jarunu.

Obavezan dolazak je::

-          ILICA 53,  dolazak u 9:25

                -         DOM TEHNIKE (Jarun), dolazak u 10:20


Dosadašnji rezultati.

U konačnim rezultatima svakom natjecatelju će se odbiti nastup s najmanje bodova, pa stoga dajte sve od sebe i u subotu.

Ovaj lik sa slike - KRISTIJAN RAHIMOVSKI - dobio je prekjučer Oskar popularnosti (dobitnici tog priznanja su bili i pok. Toše Proeski te maestralni Toni Cetinski). Usput, upravo je u tijeku studijsko snimanje pjesme "PROGRAMERI LUDUJU", nepoznatog i čudnog autora, a izdanje CD-a s ovim enverovatnim vokalistom očekuje se sredinom ožujka.

NAPOMENA:

- pripreme za državno natjecanje održavat će se od ponedjeljka 9.3. do nedjelje 15.3., prva tri dana u večernjim satima od 18:15 do 21:45, a od četvrtka ćemo raditi cjelodnevno. Zasebna obavijest o pripremama sa satnicom bit će dostupna najkasnije u subotu poslije HONIja.

U ponedjeljak, utorak i srijedu će raditi samo osnovci (Logo i C++).

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.