HONI, 5. kolo - subota 13.2.

HONI, 5. kolo - subota 13.2.

09.02.2021.

U subotu 13. velkjače održava se 5. kolo ovogodišnjeg natjecanja HONI 2020/21. Svi članovi ekipa natjecat će se i ove subote u samo jednom režimu rada: BEZ DOLASKA U UČIONICU, dakle svi natjecatelji rade sa svojih udaljenih lokacija.

Satnica za odvijanje 5. kola je od 9 do 12 sati, tako da svi natjecatelji moraju biti spremni za početak natjecanja u subotu 13.2. u 8:45 sati. 

UPUTE ZA RAD

Eventualne dodatne napomene o prijavljivanju na sustav za natjecanje, preuzimanju pristupnih podataka i drugo, objavit ćemo - OVDJE - čim ih dobijemo od organizatora.

Natjecatelji su u prijašnjim kolima ne e-mail dobili pristupne podatke, koje koriste i u ovom, ali i u svim nadolazećim kolima.

Poveznica: Pristupanje na Evaluator, zadatke i rješavanje 

Dežurni telefoni za ekipu BOŽO TEŽAK su 0914846370 i 0989915942, a za ekipu S VIJUGOM 0914846375 i 09996569959.

NAPOMENA:

Molimo naše članove da ne koriste dodatne mogućnosti koje im stoje na raspolaganju, ni putem Interneta niti na drugi način. Molimo vas sve zajedno da ne stječete pogrešne navike već se potruditi dosljedno pred računalom i zadacima biti samo Vi, vaša glava sa svim stečenim znanjima i vještinama, i kreativnom snalažljivošću. I molimo Vas - pročitajte sve zadatke i nemojte si dozvoliti da ispadnete IT "papčine" zato jer niste ni pročitali zadnja tri zadatka i uočili da možda možete vrlo lagano ukrotiti neku parcijalu i vrlo lagano zaraditi neke bodove. Ako su vam mozgići na ON - ne dozvolite da Vam se smijemo, kao što smo se u tuzi smijali nekima nakon 1. kola. Ovaj put smijat ćemo Vam se javno, i dodijeliti titule papak broj 1 itd.

heart

Volimo Vas.

  

IZDVOJILI SMO

U eri najboljeg hrvatskog olimpijca Gorana Žužića i njegovih kolega Ive Sluganovića, Filipa Barla i Bruna Rahlea koja je trajala od 2006. do 2009. godine...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.