HONI i LL 21./22., 5. kolo

HONI i LL 21./22., 5. kolo

26.02.2022.

U subotu 5.3. održava se 5. kolo HONI natjecanja u programskim jezicima C++ i Python. Podsjećamo sve redovite polaznike radionica da im je dužnost sudjelovati na natjecanjima, a upute o sudjelovanju i organizaciji, koja je ista kao i na prethodnim kolima mogu se pronaći na prvoj obavijesti o ovosezonskom HONIu.

Sve polaznike radionica koji se još nisu uključili u natjecanje HONI molimo da pošalju prijavu putem SMSa na 0914846375 s naslovom 'HONI' te informacijama o natjecatelju: ime, prezime, škola i e-mail najkasnije do četvrtka 3.3.

Također, iznimno na zahtjev nekih sudionika, 5. kolo HLL će se održati u istu subotu kao i HONI; odnosno također 5.3. Termin i organizacija 5. kola, osim datuma, biti će isti kao i u prethodnim kolima.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.