Proljetne radionice, Dom tehnike na Jarunu

Proljetne radionice, Dom tehnike na Jarunu

22.04.2011.

Od utorka 26.4. do petka 29.4. održat će se u Domu tehnike na Jarunu proljetna rodionica namijenjena učenicima nižih razreda osnovnih škola. U suradnji s udrugama S VIJUGOM i društvom MUDRI, pripremili smo radionice programiranja u Logu, zatim radionice filma i računala, a u goste će nam doći i DIGELovci s popularnom radionicom digitalne elktronike.
Svi polaznici moći će pohađati sve radionice, a raspored rada je slijedeći:
- 16:15 do 17:10 DIGEL
- 17:15 do 18:25 Logo, programiranje
- 18:30 do 19:40 film i računalo.
 
Posebno, u srijedu od 19:45 održat će se u računalnoj učionici Doma tehnike i radionica programiranja u C++ za stalne napredne polaznike u KLASI ZRINKA kojima će se pridružiti i Leon Starešinić, novozapaljeni CEaš..
 
Svim polaznicima želim komadiće novog znanja i veselo druženje uz naše voditelje Kristijana, Mariju, Tomislava i Davora.
 
Napomena:
Male proljetne radionice se održavaju i u Trnavi i u Dotršćini.
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.