C++ napredne radionice za mlađe kadete u Domu tehnike na Jarunu

C++ napredne radionice za mlađe kadete u Domu tehnike na Jarunu

13.09.2012.

U ponedjeljak 17.9. počinju jesenske radionice u programskom jeziku C++ za mlađe kadete, učenike 5. i 6. razreda osnovnih škola. Osim prekaljenih natjecatelja, starosjedilaca (Fistrić, Kalinovčić, Rotim i drugi) u radionicama će sudjelovati i najbolji novopečeni četvrtaš Ivan Jambrešić, a mjesta ima i za pokojega novaka (Antonio Korajac, Vilim Abramović itd.) te sedmaša koji želi popuniti svoje C++ rupice u glavici (Vjeko, Lukax2 ...). Ana Crnković iz Karlovca može dolaziti u sve radionice i birati one termine koji joj najviše odgovaraju. Osim ponedjeljkom, daroviti CE-aši imat će uskoro i termin petkom navečer.

Evo rasporeda:

Ponedjeljkom
19:15 do 20:00 četvrtaši i novaci
20:00 do 21:45 starosjedioci
 
Petkom, od 28.9.(*)
19:30 do 20:15 četvrtaši i novaci
20:15 do 22:00 starosjedioci
 
Ako budu dobri, vrijedni, pristojni, redoviti i ako budu totalno razvaljivali i 'C' i '++', i ako obećaju da će zdušno navijeti za našu programersku repku, ponekad će im navratiti jedan jedini i neponovljivi svirač, puhač i pjevač Domagoj Ćevid i zasvirati poznate autobusno otočke hitove "100 godina BOŽE" i "OTIŠAO JE LUKA".
cool
 
 
NAPOMENA:
Radionice za starije kadete, učenike 7. i 8. razreda počinju u Ilici 53,  u petak 28.9. u 20 sati, o čemu će biti objavljena zasebna obavijest. Novaci neka se javljaju zahtjevom putem SMSa na 0914848348.
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.