Zimska radionica ABC.info 2007

Zimska radionica ABC.info 2007

06.01.2007.

U svojoj računalnoj učionici u MS Dotršćina u II Jazbinskom odvojku broj 6/1, udruga informatičara ABC.info, tj. mi, održavamo svoju redovitu zimsku radionicu. Skupina zainteresiranih polaznika može naučiti mnoge zanimljive mogućnosti primjene računala svakodnevno od 3. do 13. siječnja. Ima tu svega, a nakon prva tri dana polaznici su prezadovoljni i jedva čekaju ponedjeljak.

I idući tjedan radit će se svaki dan od 10-13 sati, pa će zainteresirana djeca imati priliku naučiti duplo.

Naravno, radionica je, kao i svake godine, besplatna.

Dosad je nedostajao im jedino mladi gospon Tin B.B. a očekuje se da će se, nakon SMS intervencije od strane tjeralice, i on pojaviti.

-Silvestar Stepić
-Ivan Župan
-Dominik Veverec
-Ante Miočić
-Ivo Kutleša
-Eugen Kutleša
-Filip Štefanović
-Tin Brezovački Biđin
-Darko Horvatić
-Krešo Horvatić

Galerija fotografija (po datumima)

  

IZDVOJILI SMO

Krajem devedesetih Grad Zagred nije postojao na karti pobjednika državnih natjecanja u informatici, a broj učenika zainteresiranih za programiranje bio je malen. Nova ekipa u Zagrebačkom računalnom savezu odlučila je to promijeniti od ljeta ...
  

ZANIMLJIVOSTI

U sklopu VIDI e-novation Awards događanja predstavljen je i novi projekt visokotehnološke medijske kuće Vidi, aglavni urednik Tomislav Kotnik predstavio je Vidi Project X, ...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.