Zimska radionica ABC.info 2007

Zimska radionica ABC.info 2007

06.01.2007.

U svojoj računalnoj učionici u MS Dotršćina u II Jazbinskom odvojku broj 6/1, udruga informatičara ABC.info, tj. mi, održavamo svoju redovitu zimsku radionicu. Skupina zainteresiranih polaznika može naučiti mnoge zanimljive mogućnosti primjene računala svakodnevno od 3. do 13. siječnja. Ima tu svega, a nakon prva tri dana polaznici su prezadovoljni i jedva čekaju ponedjeljak.

I idući tjedan radit će se svaki dan od 10-13 sati, pa će zainteresirana djeca imati priliku naučiti duplo.

Naravno, radionica je, kao i svake godine, besplatna.

Dosad je nedostajao im jedino mladi gospon Tin B.B. a očekuje se da će se, nakon SMS intervencije od strane tjeralice, i on pojaviti.

-Silvestar Stepić
-Ivan Župan
-Dominik Veverec
-Ante Miočić
-Ivo Kutleša
-Eugen Kutleša
-Filip Štefanović
-Tin Brezovački Biđin
-Darko Horvatić
-Krešo Horvatić





Galerija fotografija (po datumima)

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.