HONI 2014/2015 počinje u subotu 17.10.

HONI 2014/2015 počinje u subotu 17.10.

16.10.2014.

Nova sezona hrvatskog otvorenog natjecanja HONI, u organizaciji HSINa je pred nama. Zagrebački računalni savez, u suradnji s udrugama članicama, i ove će godine sudjelovati s tri ekipe mladih programera od 4. do 8. razreda osnovne škole.

Natjecatelji iz tri ekipe raporedit će se na dvije lokacije, u Ilici 53 i u Domu tehnike na Jarunu.

Spisak ukupnih pozvanika (*) može se tijekom mjeseci proširiti za nove članove, a eventualna promjena satnice te pozvanici po lokaciji rješavanja bit će dostupni uskoro na donjim linkovima:

-          ILICA 53, pozvanici (1), dolazak u 9:15

-          DOM TEHNIKE (Jarun), pozvanici (1), dolazak u 10:15

Prošlogodišnji HONI pobjednik za sedme razrede izgubio je na državnom natjecanju od mladog gospodina u sredini slike, pa se zato nalazi na strani fotografa. U subotu neće doći na 1. kolo jer trenutno uživa u putovanju po Poljskoj. Tko li je taj simpatični likić?

 

NAPOMENA:

- U dane kada je kolo HONI, u Ilici se ne održavaju radionice

- radionice u Domu tehnike za učenike razredne nastave se održavaju neovisno o kolu HONI

-----------
  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.