Ljetni kampovi za poticanje darovitosti, obavijest o polasku - prvi termin

Ljetni kampovi za poticanje darovitosti, obavijest o polasku - prvi termin

18.08.2015.

Prvi termin se bliži.

Polazak autobusom iz Zagreba je u ponedjeljak 24.8. u 12:30 sati s perona 501/502 zagrebačkog autobusnog kolodvora.

Autobus će biti postavljen u 12:15 sati pa molimo naše drage putnike da se na peronu "nacrtaju" točno u 12:15 ili koju minutu ranije. Odmah po ukrcaju putnika vesela ekipa, pod budnim GOGOokom (091 4846 374 ili 098 520 186), koji neće nikog zaboraviti, krenut će se prema Sljemenu. Tijekom vožnje polaznici će dobiti raspored radionica koji će biti objavljen na nekoliko mjesta u autobusu te će se malo dogovarati i oko pohađanja neprogramerskih radionica. Svi polaznici će do dolaska na Sljeme imati osnovni raspored u radionice.

Ručak dobrodošlice počinje oko 14 sati i 17 minuta.

U slučaju potrebe uvijek se može nazvati vođa puta i šef ovogodišnjih kampova, prof. Gordan Jurković Gogo na 091 4846 374 ili 098 520 186 ili ZRSov Zdravko na 091 4848 348.

Na Sljemenu će nas dočekati tehnička prethodnica, Kristijan Burnik iz udruge informatičara Božo Težak i Filip Mravunac iz udruge programera S vijugom te ZRS-ov Boris.

Sudionici kampova neka ne zaborave ponijeti sapun i ručnike, a dobro će im doći tenisice i kupaće gaće. Natjecatelji s iskustvom neka ponesu ZRSove majice s natjecanja.

Ako bi netko bi radije radio na svojem prijenosniku neka ga slobodno ponese, bit će i slobodnih stolova za tu namjenu u učionicama.

Ne bojte se, bit će i odbojke, košarke, novih ping-pong stolova u "olimpijskoj mini dvorani", zatim bagmintona, malog nogača, prezanimljivih gostiju i igara, čak i kupanja, voda će biti pitka u neograničenim količinama kao i Internet.

Neće biti rojeva krvožednih komaraca, ali šta se može, ne mora baš sve biti idealno.


Napomena:
Obavijest u svezi drugog termina koji počinje 31.8. s večerom bit će objavljena najkasnije do 25. kolovoza.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.