Ljetni kampovi za poticanje darovitosti 2016, obavijest o polasku 1. termin

Ljetni kampovi za poticanje darovitosti 2016, obavijest o polasku 1. termin

09.08.2016.

Prvi termin se bliži. Polazak autobusom iz Zagreba je u četvrtak 18.8. u 10:45 (11:00) sati s perona 503 zagrebačkog autobusnog kolodvora.

Autobus će biti parkiran na peronu u 10:30 sati pa molimo naše drage putnike da se na peronu "nacrtaju" u 10:30 ili koju minutu ranije. Odmah po ukrcaju putnika vesela ekipa će krenuti prema Sljemenu. Tijekom vožnje polaznici će dobiti raspored radionica koji će biti objavljen na nekoliko mjesta u autobusu te razgovarati oko pohađanja neprogramerskih radionica. Svi polaznici će do dolaska na Sljeme biti raspoređeni u radionice.

U slučaju potrebe uvijek se može nazvati vođa puta i šef ovogodišnjih kampova, prof. Gordan Jurković na 091 4846 374 ili 098 520 186 ili ZRSov Mario na 091 2829 773.

Na Sljemenu će nas dočekati tehnička prethodnica, Filip Mravunac iz udruge programera S vijugom te ZRS-ov Boris.

Sudionici kampova trebaju za osobnu higijenu ponijeti sapun i ručnike, a za slobodno vrijeme kupaće gaće. Natjecatelji s IBT-a i Akceleratora neka ponesu majice s tih natjecanja. Sljemenski učionički i prostor za rad opremljeni su sa 60 računala, a tko želi može može ponijeti prijenosno računalo za osobne potrebe.


Napomena:
Obavijest u svezi drugog termina za kampove koji počinju 25.8. bit će objavljena najkasnije do 19. kolovoza.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.