Dani tehničke kulture 2016

Dani tehničke kulture 2016

27.09.2016.

Od četvrtka 29.9. do subote 1.10., u organizaciji Zagrebačke zajednice tehničke kulture, održavaju se 5. Dani tehničke kulture. U ovoj manifestaciji sudjeluje i Zagrebački računalni savez koji će u četvrtak i petak otvoreniti vrata Doma tehnike na Jarunu, Aleja M. Ljubek 5, od 10 do 21:30 sati. Za posjetitelje su pripremljene video prezentacije postignuća, projekcije filmova i spotova o darovitima te programerske i glazbene radionice. Dežurni voditelji Boris, Filip, Kristijan Rahimovski i Kristijan Vukelić, i suradničke udruge S viojugom i MUDRI raduju se dolasku mladih" tehnikaša". 

Izložbene aktivnosti saveza i udruga članica započet će u subotu u Domu kulture u Dubravi u 10 sati, kada je i zadnji dan ove manifestacije.

  

IZDVOJILI SMO

Za odgovore o tome kako se dakle stvaraju centri izvrsnosti poput ovog, morali smo zagrepsti dublje i postaviti nekoliko ključnih pitanja tajniku koji o tome zna najbolje. Kaže za sebe da više voli raditi nego govoriti i da ga se ne može vidjeti na dodjelama medalja...
  

ZANIMLJIVOSTI

Ivan Krstić je prvi čovjek računalne sigurnosti u Apple-u, početkom stoljeća bio je član Saveza, a da je osobit i neponovljiv znali smo odmah...
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.