Ljetna liga C++ 2017

Ljetna liga C++ 2017

13.07.2017.

U pripremi je redovita ljetna liga saveza za učenike osnovnih škola. Liga će se odžati u četiri kola od ponedjeljka 24. srpnja do 1. kolovoza.

 

Prijave započinju u četvrtak, 13. srpnja u 22 sata.

 

PRIJAVITI SE MOŽETE OVDJE ili iznimno putem mail-a .

Raspored održavanja ljetne lige je slijedeći:

- 1. kolo, petak   21.7. u 15 sati
- 2. kolo, utorak  25.7. u 15 sati
- 3. kolo, petak   28.7. u 15 satii i
- 4. kolo, utorak 1.8.7. u 15 sati

Zadaci će biti dostupni 15 min prije početka održavanja svakog kola, a nove članove molimo da se žurno registriraju u Zatemas sustavu. Eventualne probleme s prijavama, voditelj će riješavati u petak 21.7. od 14 sati. Molimo roditelje natjecatelja koji na godišnjem odmoru imaju probleme s internet vezom, da se potrude kako bi njihove programere dovezli u točke s dobrom vezom.

UPUTE:

Zadaci će biti dostupni 15 min prije početka održavanja svakog kola, a nove članove molimo da se žurno registriraju u Zatemas sustavuhttps://zatemas.zrs.hr/?app=signup

Prijavljenici neka se petnaestak minuta prije početka jave porukom "SPREMAN" na e-mail adresu natjecanja  I učenici koji su tek upisali srednju školu mogu se natjecati, no evidentirat ćemo ih izvan konkurencije.

Rješavanje traje do 16:45h, a predaja se vrši na istu e-mail adresu.

U slučaju pitanja, upotrijebite chat sustav na ZATEMASu ili e-mail natjecanja.

Dežurni šef natjecanja je dostupan putem e-maila i na telefon 0997547120. Novi članovi koji još ne vladaju programskim jezikom C/C++ ili Python mogu zadatke rješavati u BASICu, a nakon završetka lige bilo bi pametno da nakodiraju i nova rješenja u C++ ili Pythonu te ih pošalju voditelju natjecanja na službeni e-mail ljetne lige.

Uživajte u programerskom slalomu od 15 do 17 sati, a onda na zasluženi sladoled i povratak na kupanje ili ...

  

IZDVOJILI SMO

Oni dobro znaju da su ljudski potencijali najvažniji nacionalni resurs, godinama potiču darovite učenike i ne posustaju. Uvijek i sve za hrvatsku darovitost, osnovna im je misao vodilja. Njihov veliki rad i prinos školskom sustavu i nacionalnoj darovitosti na ovom području je izniman ...
  

ZANIMLJIVOSTI

Hrvatski robotičari dio su međunarodnog tima znanstvenika koje će u sklopu NATO-ovog programa Science for Peace and Security izraditi najveći dron na svijetu.
Zagrebački računalni savez - Sva prava pridržana | Objave portala nije dozvoljeno prenositi bez prethodnog odobrenja Saveza.